Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Λαρισα - ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟ · Paidis.com

Σεισμοσ Λαρισα - ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟ · Paidis.com. Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό. Σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της λάρισας. Ισχυρός επιφανειακός σεισμός 6 ρίχτερ ταρακούνησε τη μισή ελλάδα. Ο σεισμός ήταν επιφανειακός γι' αυτό. Αρκετά είναι τα ερασιτεχνικά βίντεο που δείχνουν την σφοδρότητα του σεισμού που ταρακούνησε με 6 ρίχτερ τη θεσσαλία και την βόρεια ελλάδα.

Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. Τον ένιωσαν αθήνα και θεσσαλονίκη… Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στη λάρισα. Ο σεισμός ήταν επιφανειακός γι' αυτό. Ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στην λάρισα και τις γύρω περιοχές και στην περιοχή σημειώνονται και μετασεισμοί, με τον μεγαλύτερο να είναι 4.6 ρίχτερ.

Αποκολλήθηκε βράχος των Μετεώρων από τον σεισμό - Έπεσε κοντά σε σπίτια
Αποκολλήθηκε βράχος των Μετεώρων από τον σεισμό - Έπεσε κοντά σε σπίτια from www.voria.gr
Οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους. Ο σεισμός είναι 5,9 ρίχτερ και έγινε 10 χλμ. © shutterstock κλειστές αύριο οι δομές του οαεδ σε λάρισα, τρίκαλα και καρδίτσα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στη λάρισα. Ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 με επίκεντρο περιοχή κοντά στην ελασσόνα, έβγαλε τους κατοίκους στη λάρισα από τα σπίτια. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός. Οι κάτοικοι της λάρισας, των τρικάλων, της καλαμπάκας. Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι στη λάρισα, την ώρα που σημειώθηκε ο ισχυρός σεισμός κοντά στην ελασσόνα.

© shutterstock κλειστές αύριο οι δομές του οαεδ σε λάρισα, τρίκαλα και καρδίτσα.

Οι κάτοικοι της λάρισας αμέσως μετά τον ισχυρό σεισμό βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. Οι κάτοικοι της λάρισας, των τρικάλων, της καλαμπάκας. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη λάρισα. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:18. Σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της λάρισας. Δείτε εδω ζωντανά εικόνες από τη λάρισα. Δυτικά από την πόλη του τυρνάβου με εστιακό βάθος 10. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 5,9 ρίχτερ, ενώ. Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας. Ισχυρός μετασεισμός 5 ρίχτερ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού των έξι ρίχτερ της ελασσόνας έγινε πριν από λίγα λεπτά. Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι στη λάρισα, την ώρα που σημειώθηκε ο ισχυρός σεισμός κοντά στην ελασσόνα. Η δόνηση είχε μέγεθος 5,9 ρίχτερ και σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό έγινε 24 χλμ.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 5,9 ρίχτερ, ενώ. Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό. Έχει γίνει διασπορά όλων των πυροσβεστικών οχημάτων και δυνάμεων της εμακ. Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ ελασσόνας και λάρισας και συγκεκριμένα 21 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της πρώτης. Σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της λάρισας.

Τραγωδία στη Λάρισα: 78χρονη νεκρή σε πολυκατοικία - Τη βρήκαν μέσα στα αίματα
Τραγωδία στη Λάρισα: 78χρονη νεκρή σε πολυκατοικία - Τη βρήκαν μέσα στα αίματα from www.newsit.gr
Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. Ανάστατοι οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους.σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε εστιακό. Σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της λάρισας. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. Η δόνηση είχε μέγεθος 5,9 ρίχτερ και σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό έγινε 24 χλμ. Το επίκεντρό του είναι 20 χιλιόμετρα δυτικά βορειοδυτικά της λάρισας. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:18. Οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους.

Ανάστατοι οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους.

Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ ελασσόνας και λάρισας. Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. Με εντολή του πρωθυπουργού κυριάκου μητσοτάκη φτάνουν στην πληγείσα από τον ισχυρό σεισμό περιοχή ο υφυπουργός παρά τω. Το επίκεντρο του ισχυρού σεισμού είναι 20 χιλιόμετρα από την ελασσόνα και ταρακουνήθηκαν λάρισα και τύρναβος. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. Οι κάτοικοι της λάρισας, των τρικάλων, της καλαμπάκας. Ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στην λάρισα και τις γύρω περιοχές και στην περιοχή σημειώνονται και μετασεισμοί, με τον μεγαλύτερο να είναι 4.6 ρίχτερ. Ισχυρός επιφανειακός σεισμός 6 ρίχτερ ταρακούνησε τη μισή ελλάδα. Οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους. Η δόνηση είχε μέγεθος 5,9 ρίχτερ και σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό έγινε 24 χλμ. Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που διακινούνται από τοπικά μέσα, τρεις άνθρωποι φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά στην ευρύτερη περιοχή της λάρισας. Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό.

Ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στην λάρισα και τις γύρω περιοχές και στην περιοχή σημειώνονται και μετασεισμοί, με τον μεγαλύτερο να είναι 4.6 ρίχτερ. Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας. Ο καταστροφικός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, που σημειώθηκε το 1941. Το επίκεντρο του ισχυρού σεισμού είναι 20 χιλιόμετρα από την ελασσόνα και ταρακουνήθηκαν λάρισα και τύρναβος. Τον ένιωσαν αθήνα και θεσσαλονίκη…

ΣΕΙΣΜΟΣ 3,9 R ΒΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ · Paidis.com
ΣΕΙΣΜΟΣ 3,9 R ΒΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ · Paidis.com from paidis.com
Τον ένιωσαν αθήνα και θεσσαλονίκη… Οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη λάρισα. Ο σεισμός ήταν επιφανειακός γι' αυτό. Μικρές είναι οι ζημιές, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στην πόλη της λάρισας από τον ισχυρό σεισμό των 6. Δυτικά από την πόλη του τυρνάβου με εστιακό βάθος 10. Ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στην λάρισα και τις γύρω περιοχές και στην περιοχή σημειώνονται και μετασεισμοί, με τον μεγαλύτερο να είναι 4.6 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στη λάρισα.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη λάρισα.

Τον ένιωσαν αθήνα και θεσσαλονίκη… Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στη λάρισα. Ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στην λάρισα και τις γύρω περιοχές και στην περιοχή σημειώνονται και μετασεισμοί, με τον μεγαλύτερο να είναι 4.6 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. Σημειώθηκε ισχυρός μετασεισμός στην λάρισα ενώ έχουν ακολουθήσει αρκετοί μετά τον ισχυρό που έγινε το μεσημέρι της τετάρτης. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. Σεισμός σεισμός τωρα ελασσόνα λάρισα σεισμός στην ελασσόνα. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης το επίκεντρο του σεισμού στην ελασσόνα. Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό. Ο σεισμός είναι 5,9 ρίχτερ και έγινε 10 χλμ. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη λάρισα. Ανάστατοι οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:18.

Post a Comment for "Σεισμοσ Λαρισα - ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟ · Paidis.com"